Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-amsterdam.nl


  Paragnosten in Amsterdam bieden u inzicht in toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.




Ervaring van Anja met paragnost Daisy   Ervaring van Anja met paragnost Daisy   Ervaring van Anja geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.




Ervaring van Michelle met paragnost Gazali   Ervaring van Michelle met paragnost Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Wat een ontzettend lieve, eerlijk medium. Zij wist heel veel voor me te verduidelijken. Karlien kwam direct tot inzicht. Bedankt hiervoor.




Ervaring van Marjolein met paragnost Karlien   Ervaring van Marjolein met paragnost Karlien   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Olga is gewoon de aller leukste gezelligste liefste fijnste medium die er bestaat! Luisteren, uitleggen, begrijpen, begrip hebben, respect hebben, steunen, positiviteit laten zien en voelen, zoveel kennis en ervaring, ze weet bijna alles, bij haar is het altijd vertrouwd alsof je een huiskamer binnen komt, bij haar voel ik mij op mij gemak, bij haar kan ik altijd alles kwijt ze is er altijd voor mij en voor iedereen. Lieve Olga dankjewel ik hoop dat alles snel gaat veranderen voor mij Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Leuk gesprek gehad met jou en ik bel je zeker weer..
Groetjes Daniëlle




Ervaring van D met paragnost Devi   Ervaring van D met paragnost Devi   Ervaring van D geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met paragnost Gunter   Ervaring van S.b met paragnost Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Odette u bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden. grt Sanne




Ervaring van Sanne met paragnost Odette   Ervaring van Sanne met paragnost Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, heel erg bedankt! Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel!
Liefs Amalia




Ervaring van Amalia  met paragnost Olga   Ervaring van Amalia  met paragnost Olga   Ervaring van Amalia geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.




Ervaring van Lin met paragnost Lineke   Ervaring van Lin met paragnost Lineke   Ervaring van Lin geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.




Ervaring van Linsey met paragnost Egon   Ervaring van Linsey met paragnost Egon   Ervaring van Linsey geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met paragnost Oceana   Ervaring van Rita met paragnost Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci




Ervaring van Kim met paragnost Marie   Ervaring van Kim met paragnost Marie   Ervaring van Kim geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met paragnost Destiny   Ervaring van Lin met paragnost Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met paragnost Niamh   Ervaring van Cynthia  met paragnost Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met paragnost Nina   Ervaring van Astrid met paragnost Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, regelmatig bel ik jou. Je bent snel, direct, zuiver en geeft vertrouwen dat het ook uitkomt allemaal. xx Shanon




Ervaring van Shanon met paragnost Olga   Ervaring van Shanon met paragnost Olga   Ervaring van Shanon geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine, jij bent helemaal TOP! Ik heb je al eens gebeld , klopte toen ook helemaal .
Elke keer een inzichtelijk consult.




Ervaring van Celisa met paragnost Valentine   Ervaring van Celisa met paragnost Valentine   Ervaring van Celisa geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah,

bedankt voor je fantastische consult.
Het is allemaal uitgekomen wat je mij verteld hebt.

Dankjewel lieve Yuorah.




Ervaring van Marjorie met paragnost Yuorah   Ervaring van Marjorie met paragnost Yuorah   Ervaring van Marjorie geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Voor t eerst gebeld en meteen meer dan een uur gekletst. Ze geeft je echt t gevoel dat er naar je wordt geluisterd. Hopelijk komt t uit. Ik heb er vertrouwen in




Ervaring van D met paragnost Dinah   Ervaring van D met paragnost Dinah   Ervaring van D geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De lieve vrolijke Gunter is altijd steady in zijn readingen. Hij herinnert mij niet meer als ik hem bel over mijn geliefde, maar hij blijft altijd standvastig over het samenkomen met mijn geliefde. En daarnaast geeft hij accurate info en is hij respectvol. Dank je wel Gunter. Ik laat het je weten als er contact komt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met paragnost Louisa   Ervaring van Sabrina met paragnost Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Lieve Minoe Astrid.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien. xx Emma




Ervaring van Emma met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Emma met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Emma geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rose
  Ervaring met paragnost Rose
  Rose,
Ik mocht je gisteren als één v de eerste bellen. Wat een mooie ontdekking. Ongelooflijk hoe veel je wist zonder ik ook maar iets gezegd had. Enkel een naam en je wist onmiddellijk wat er momenteel speelt.
Heel sterk!!
Ik bel je zeker nog terug! Dank je wel!!





Ervaring van E. met paragnost Rose   Ervaring van E. met paragnost Rose   Ervaring van E. geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rose  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Dank voor het consult. ik weet nu wat mij te doen staat. Goed gesprek.




Ervaring van Rachel met paragnost Lies   Ervaring van Rachel met paragnost Lies   Ervaring van Rachel geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter had het bij het rechte eind. Gunter is de sterren zeker waard.
dank voor alles.




Ervaring van Tanja met paragnost Gunter   Ervaring van Tanja met paragnost Gunter   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Dag Bhartie, hartelijk dank voor het verhelderende gesprek. jammer genoeg kon ik je niet meer bereiken om je gerust te stellen dat ik echt wel graag leef en dat ik met mijn uitdagingen aan de slag aan het gaan ben. Ik heb vertrouwen dat alles goed komt. Liefs, S




Ervaring van Sven met paragnost Bhartie   Ervaring van Sven met paragnost Bhartie   Ervaring van Sven geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Daisy, wat een top medium. Weet precies waar ze het over heeft en brengt rust in de situatie. Ik heb ook het magnetiseren mogen ervaren en ik ben daar onwijs rustig van geworden. Elke keer als ik haar bel weet ze waar ik in het proces zit.
Super bedankt!




Ervaring van A.R. met paragnost Daisy   Ervaring van A.R. met paragnost Daisy   Ervaring van A.R. geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali heeft weer eens gelijk gehad. ik geloofde je niet, maar je voorspelling is uitgekomen.
JE blijkt dus echt een aanrader om te bellen.




Ervaring van Bert met paragnost Gazali   Ervaring van Bert met paragnost Gazali   Ervaring van Bert geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo, je voorspelling dat het weerzien met mijn kennis voorspoedig zou verlopen is uitgekomen. Het was geweldig om elkaar weer te zien!




Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
  Een zeer eerlijke en betrouwbare vrouw, die het zegt zoals het is. Heeft mij door een zeer moeilijke periode (echtscheiding) in mijn leven begeleid en mij telkens de juiste raad mee gegeven. Alle voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Dankjewel Samantha!




Ervaring van Isabelle  met paragnost Samantha   Ervaring van Isabelle  met paragnost Samantha   Ervaring van Isabelle geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. xx Berlinda




Ervaring van Berlinda met paragnost Olga   Ervaring van Berlinda met paragnost Olga   Ervaring van Berlinda geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna
  Ervaring met paragnost Anna
  Dank voor de mooie inzichten tijdens je consult. Je bent een zachtaardige paragnoste.




Ervaring van Lise met paragnost Anna   Ervaring van Lise met paragnost Anna   Ervaring van Lise geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka, het klopt allemaal wat je zei.
Je bent goed . Telkens heb je gelijk gehad .




Ervaring van Joanna met paragnost Annicka   Ervaring van Joanna met paragnost Annicka   Ervaring van Joanna geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Jouw energie en inzichten zijn goud waard. Olga betekent enorm veel voor me.
groetjes, Gladys.




Ervaring van Gladys met paragnost Olga   Ervaring van Gladys met paragnost Olga   Ervaring van Gladys geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Na een tijdje weer met Yuorah gesproken. Ben zo blij met deze helderziende, ze is zo een fijn persoon om mee te praten.
Dank voor gesprek.

Lizzy.




Ervaring van Lizzy met paragnost Yuorah   Ervaring van Lizzy met paragnost Yuorah   Ervaring van Lizzy geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden