Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-amsterdam.nl


  Paragnosten in Amsterdam bieden u inzicht in toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Zoya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya is eerlijk en houd je niet langer aan de lijn dan nodig. Echt een top paragnost. Liefs M




Ervaring van Miranda met paragnost Zoya   Ervaring van Miranda met paragnost Zoya   Ervaring van Miranda geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, Dank u wel voor het mooie consult. U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top.




Ervaring van Ed met paragnost Zoya   Ervaring van Ed met paragnost Zoya   Ervaring van Ed geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve lieve Zoya. Jij weet me altijd tot rust te krijgen.. super lieve vrouw ben je. xx M




Ervaring van Marius met paragnost Zoya   Ervaring van Marius met paragnost Zoya   Ervaring van Marius geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya,
dank voor het zuivere consult. Je bent een goed paragnoste.




Ervaring van Hannah met paragnost Zoya   Ervaring van Hannah met paragnost Zoya   Ervaring van Hannah geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, dankjewel voor je warme woorden die je mij hebt gegeven een tijd geleden. Ik ben nog steeds onder de indruk. Ik hoop binnenkort weer tijd vrij te kunnen maken om je te bellen.




Ervaring van Faith met paragnost Zoya   Ervaring van Faith met paragnost Zoya   Ervaring van Faith geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Waw Zoya, wat jij allemaal zag klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt je tijd kunnen duiden. Ik laat je zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst ben je!! Liefs Jada




Ervaring van Jada met paragnost Zoya   Ervaring van Jada met paragnost Zoya   Ervaring van Jada geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, Had het horen zeggen van een vriend die je ook belde, en een vol lof was, toen heb ik het ook geprobeerd . ik belde je, je nuchtere aanpak en onmiddellijke antwoord hielpen me echt. xx P




Ervaring van Peggy met paragnost Zoya   Ervaring van Peggy met paragnost Zoya   Ervaring van Peggy geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya
U heb ik nu voor de 1x gesproken 1 woord straf .
U zei me dingen die me nog gezegd zijn (heks ) .
Bedank hierbij voel me nu al beter omdat mijn intuitie ook juist zat .
Fijne dag verder .
Rita




Ervaring van Rita met paragnost Zoya   Ervaring van Rita met paragnost Zoya   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Echt knappe helderziende. Top gesprek gehad.




Ervaring van Nicolina met paragnost Zoya   Ervaring van Nicolina met paragnost Zoya   Ervaring van Nicolina geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, de telefoontjes naar jou zijn altijd zooo bijzonder.. ik bel snel weer. grtjes W




Ervaring van Willem met paragnost Zoya   Ervaring van Willem met paragnost Zoya   Ervaring van Willem geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dank je wel Zoya, je weet me altijd gerust te stellen.
Veel liefs Josť




Ervaring van Josť met paragnost Zoya   Ervaring van Josť met paragnost Zoya   Ervaring van Josť geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Je zat weer goed en wist nog wie ik was . Jij bent en blijft geduldig .




Ervaring van Tess met paragnost Zoya   Ervaring van Tess met paragnost Zoya   Ervaring van Tess geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, ik bel je al geruime tijd. Elke keer weet je alles zo goed te omschrijven zonder dat ik je iets vraag, je legt de situatie piekfijn uit tot in detail. Je bent een topper, ik heb al zoveel hulp van je gehad dank je.




Ervaring van Cecile met paragnost Zoya   Ervaring van Cecile met paragnost Zoya   Ervaring van Cecile geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dank je wel lieve Zoya. Fijne Feestdagen en een Gelukkig 2023.




Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  hallo Zoya. lang geleden. je doet het goed.Ik kon het niet en durfde het niet te geloven,
Maar het is idd allemaal alweer uitgekomen.
Nogmaals dank je wel T.




Ervaring van Tracy met paragnost Zoya   Ervaring van Tracy met paragnost Zoya   Ervaring van Tracy geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, bedankt weer. Verbinding viel helaas weg. Ik zal het luchtig houden ;-).




Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dank je wel weer Zoya. ben weer helemaal blij :-).




Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L met paragnost Zoya   Ervaring van L geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Je hebt gelijk gekregen. je bent top Zoya. het is gewoon uitgekomen.
Ik hoop dat jij blijft doen waar jij goed in bent .




Ervaring van Veronique met paragnost Zoya   Ervaring van Veronique met paragnost Zoya   Ervaring van Veronique geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met paragnost Zoya   Ervaring van Marcha met paragnost Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya wat ben jij een lieve vrouw. Direct en eerlijk. Ik begon meteen te lachen toen ik je stem hoorde. Je verteld hoe of wat zonder te veel vragen. Zoveel positiviteit. Ik ga je meer opbellen om me te steunen tijdens de moeilijke momenten. En ondertussen afwachten wat je reading zal geven maar het voelt goed aan en ik geloof erin. Tot binnenkort. Veel groetjes Laila.




Ervaring van Laila met paragnost Zoya   Ervaring van Laila met paragnost Zoya   Ervaring van Laila geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya is een echte aanrader. Topper .




Ervaring van Carine met paragnost Zoya   Ervaring van Carine met paragnost Zoya   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dag Zoya. Deze vrouw moet je zeker bellen.
Echt een TOPPER op deze lijn ik geef haar meer dan 10.
Ik bel haar meermaals in de week voor de moment en geeft me al zoveel geholpen en ook voelt alles zeer direct aan zonder je uitleg moet geven.
Alles komt ook heel snel uit wat ze zegt.
Merci lieve Zoya om mij in deze moeilijke tijd mij te helpen en steun en advies te geven.

Echt bedankt Zoya je bent een lieve eerlijke correcte vrouw.

Dikke kus Sabina.




Ervaring van Sabina met paragnost Zoya   Ervaring van Sabina met paragnost Zoya   Ervaring van Sabina geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, zo fijn dat jij het rechtstreeks door krijgt zonder pendel en of kaarten te raadplegen. Ik blijf geduld hebben, wetend dat het goed komt ook al gaat het heel traag. Neem weer contact met je op zodra er weer nieuws is. Je bent een kanjer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, nogmaals hartelijk dank voor je reading en adviezen.
Je heb snel een antwoord die je volgens mij zonder kaarten en alleen met behulp van je gidsen kunt geven. Kortom, je bent een kanjer.




Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, fijn dat ik je weer te pakken kreeg en weer met je kon praten. Vind het zelf ook nog best wel eng, dus wacht er nog heel even mee om het te gaan vragen. Lieve groet en we spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dag Zoya, hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (9/01). Sorry vr het bruuske gesprekseinde. Ik wens je het allerallerbeste.




Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, hartelijk dank vr het gesprek v daarnet. Dank vr uw begrip, warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden